Contact / Info

 TOEGANKELIJKHEID

Wij zijn direct toegankelijk, dit houdt in dat u niet per se hoeft te beschikken over een verwijzing van uw arts. Heeft u geen verwijzing, dan voeren wij een screening uit. Hierdoor krijgen we inzicht in de aard van de klacht. Blijkt dat u een duidelijke klacht heeft aan het bewegingsapparaat, bijvoorbeeld de gewrichten, spieren of pezen, dan voeren we een uitgebreid fysiotherapeutisch onderzoek uit. Hierover gaan we samen in overleg, daarna start de behandeling.

VERZEKERING

Heeft u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie dan worden de kosten voor u vergoed. Hoeveel er vergoed wordt is afhankelijk van het pakket dat u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten.

Heeft u een door de zorgverzekeraars erkende chronische aandoening en bent u aanvullend verzekerd ? Dan vallen, afhankelijk van uw pakket, de eerste 20 behandeling geheel of gedeeltelijk onder die verzekering. Daarna valt uw vergoeding in de basis verzekering. Houd er rekening mee dat het gebruik van de basisverzekering ten koste gaat van uw eigen risico.

Bij urine incontinentie vergoede u zorgverzekeraar 9 maal vanuit de basis verzekering. Hiervoor heeft u wel een verwijzing van de arts nodig.

TARIEVEN

Download hier onze tarieven ยป

Stel hier uw vraag

U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier.

Voor het formulier maken we gebruik van Google reCAPTCHA om het versturen van SPAM tegen te gaan. Google reCAPTCHA schrijft tracking cookies. Als u gebruik wilt maken van ons contactformulier moet u daarom eerst akkoord gaan met onze privacyverklaring. Pas daarna mogen wij het formulier tonen en de functionaliteit van Google reCAPTCHA inschakelen.

We gebruiken je gegevens alleen om je een reactie te kunnen geven (bekijk hier onze privacyverklaring).

Hier vindt u ons

Copyright © 2023 Bekkenspecialist Brabant All Rights Reserved - Privacyverklaring