Haptonomie/ Haptotherapie

Haptonomie en haptotherapie

Haptotherapie brengt je gevoel en verstand terug in balans

Haptonomie is de leer van het gevoel en gevoelsleven.

Bij het nemen van beslissingen is het belangrijk je gevoel naast rationele argumenten te zetten. Soms parkeer je je gevoel en maak je bewust een verstandelijke keuze. Doe je dat te vaak? Dan ontstaan psychische, fysieke of relationele blokkades.

Haptotherapie is de behandelvorm die om (het belang van) voelen draait. Je maakt contact met je gevoel, leert er weer op te vertrouwen en ernaar te handelen. We leven als persoon in een wereld in contact met anderen. De balans tussen voelen, denken en doen bepaalt jouw groei, geluk en lekker in je vel zitten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Haptonomie helpt om lichamelijk, psychische of relationele blokkades op te heffen.

Haptotherapie richt zich op de mens in zijn geheel en het herstellen en ontwikkelen van de natuurlijke wisselwerking tussen jou en anderen. Je hoeft niets af te leren, alleen te ervaren dat naast je vertrouwde manieren en patronen ander gedrag mogelijk is. Gedrag dat je kunt inzetten om beter met situaties en gebeurtenissen in je leven om te gaan waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten.

Contact

Selecteer de locatie van uw keuze en vind uw specialist dicht in de buurt.

Lianne Koster, Oirschot

De Loop 67

5688 EW Oirschot

haptonomie Lianne

Lianne Koster is GZ-Haptotherapeut en Orthopedagoog aangesloten bij Vereniging voor Haptotherapeuten (VVH) en Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen (NVO).

Lianne Koster

GZ-Haptotherapeut en Orthopedagoog

Copyright © 2024 Bekkenspecialist Brabant All Rights Reserved - Privacyverklaring